Senaste Inlägg

Kanske kommer bli ett inlägg...

Ja, ska försöka skriva ett till inlägg, men det är svårt när motivationen och orken inte hänger med.
Motivation och ork, ja det var ett tag sen som det fanns.. Men ska försöka att få upp det igen, måste ju för att klara det sista i skolan nu.
Men solen tittar iallafall fram ibland då och då, det är ett + på hur man mår, blir så mycket gladare när solen är framme :D!

Har även kommit på att jag har världens bästa pojkvän! Finns ingen bättre än han, jag mår så himla bra när vi är tillsammans. Bara efter en halv dag ifrån varandra känns som en evighet, vill inte vara utan dig! <3! Längtar till sommaren, bara vara med dig =)

Och min blogg skulle ju först och främst handla om mig och Bailey, så då får jag väl ta och skriva lite om honom med :P
Idag har vi träffat en ny kompis, nämligen Sofias hund Asterix, en Bearded Collie om jag minns rätt =) Det var jätte skoj att se att de gick så bra ihop med varandra.
Ska även börja hundkurs nästa vecka, ska bli kul att börja träna igen och se vad han kommer ihåg och inte kommer ihåg :P
Men han är duktig så jag tror det kommer att gå bra!
Och han har blitt jätte duktig att gå i koppel nu, inget dragande, utan vi får en mer trevlig promenad nu än förut xD

Köpte även bil i söndags, så fin! :D Rätt så gött att ha en egen bil man kan flänga runt i =)

Har förmanshelg nu till helgen, kommer bli bra tror jag, men så rörig som jag är så kommer jag glömma bort en massa saker som jag lärde mig idag.. Kross, tornet, utgödslingen m.m... Men hoppas att det kommer att gå bra ändå, kommer iaf vara skönt att ha fått det överstökat..

Bara för att visa vilken knäpp hund jag har så får ni se lite av hans fina sovställningar :P



Var ju även med Sanna och kollade på Briard valpar, jag blev helt såld! Kommer nog skaffa en Briard snart d.v.s. när jag har tid och råd till det :D


En fin vårdag med David (på bilden sparkar han iväg något, fick precis kort när han gjorde det =P ) och Bailey, då Bman tog sitt första dopp i Vänern :D